Sublimation Photo pigura

Pigura Poto Sublimasi

percetakan kanvas, percetakan digital dina kanvas

Bingkai Sublimasi Kosong MDF Poto

Bespoke karya seni atanapi desain dina pigura
, ulang taun, ulang taun sareng acara-acara khusus anu sanés!

C reate Art anjeun sorangan ku Karajinan Pribadi

Kami nyayogikeun layanan bespoke pikeun ngararancang sareng motong pigura MDF anu diluyukeun sareng kabutuhan khusus anjeun. Ukuran sareng bentuk khusus pikeun pigura MDF kosong sayogi, sajaba ti éta, urang tiasa ngalakukeun UV atanapi panas sublimasi mindahkeun gambar anjeun langsung! ROYI ART ngadukung anjeun pikeun nyiptakeun kasenian anjeun ku karajinan anu dipersonalisasi!

Bingkai Huruf: Kanggo serat anu dikustomisasi tiasa Cinta, Kulawarga, Sinar Matahari, Rakan, Sugeng sareng sajabina! Anjeun tiasa mutuskeun ukuran payun, gaya sareng ukuran pigura. Nyarioskeun kahoyong paling anjeun ku desain khusus!

Pigura kalayan Pola dina Huluna: Anjeun tiasa mutuskeun pola anu mana dina pigura, éta tiasa janten matahari, bulan, kembang, sato atanapi naon waé anu aya dina émutan anjeun! Rancang pola anu cocog pikeun gambar ku sumanget anjeun nyalira! 

Pola kana bingkai: Upami anjeun resep gaya saderhana tanpa desain canggih dina sirah pigura, naha henteu ngadamel pola anu disaluyukeun kana bingkai langsung, tunjukkeun ka kami naon anu anjeun pikahoyong sapertos bingkai sareng kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahurungkeun kana kanyataan!

Bingkai Cartoon: Éta salawasna cara anu paling saé pikeun ngabantosan murangkalih nyimpen budak leutik anu berkesan! Éta tiasa janten cara anu saé pikeun ngarékam kumaha murangkalih anjeun tumuh saaléngkah sareng éta populer di kalangan murid sekolah dasar! Carita catetan bingkai kartun anu indah ku cara anu saé! Anjeun tiasa mutuskeun karakter kartun mana anu ngiringan murangkalih ageung!

Mimitian Proyék anjeun nganggo Kami

Kami ngararancang sareng ngadamel pigura poto MDF kosong nganggo MDF tahan téknologi tinggi sareng téknologi motong laser CNC. Suhu pencét panas anu diperyogikeun nyaéta 180 ~ 200 ℃ dina 60-80 Detik ku tekanan sedeng. Kauntungan tina pigura MDF urang tahan cai sareng ngamungkinkeun tetep lami-lami hirup.

Kumaha mimitian ku kami? Léngkah munggaran nyaéta ngahubungan kami sareng ngawartosan naon anu aya dina émutan anjeun teras urang bakal ngajantenkeun seni nyata!

Nyitak gambar anjeun nyalira salaku kado pribadi ku ngahubungi kami!