Cetakan Kanvas

Nyetak Kanvas

percetakan kanvas, percetakan digital dina kanvas

Cetakan Kanvas

Sareng Jaminan 100% Wareg sareng toko online anu aman, anjeun ayeuna tiasa mésér kualitas Canvas Prints kualitas sareng perabotan kalayan yakin.

Cetakan kanvas kami diciptakeun sareng téknologi citak digital pangénggalna anu aman sacara bébas sareng bau gratis. Kelas inpormasi arsip inks anu kami anggo ngahasilkeun transparan anu seukeut sareng santai kana kanvas nyampur kapas anu tahan ogé calik.

Seniman anu terang bakal ngingetkeun anjeun jauh tina juru laser sareng pituduh anjeun ka arah produk inkjet. Salaku aturan umum jempol, Epson, HP, sareng Roland mangrupikeun anu utama. Nanging, sanaos diantara merek sareng mesinna, aya bedana.

Sadayana cetak kanvas diulur sareng siap ngagantung nganggo sumber bertahan, sareng lingkungan kayu aman sareng bahan komposit kayu kirang langkung 1,5 inci (3,5 cm) kandel.

Upami ngagunakeun pewarna dumasar cai, aya kasempetan anu saé yén gambar anjeun bakal ngalaman sababaraha parobihan anu anjeun moal ngahargaan. Pikeun karya seni anjeun, éta mayar investasi pikeun pewarna dumasar pigmen anu henteu kalis. Kaseueuran produk ieu henteu luntur ku paparan sinar UV, anu penting pisan upami anjeun hoyong karya seni anjeun kantos lepas hurung dasawarsa atanapi abad.

Hurungkeun poto anjeun ka kanvas sareng Royi Art.

Poto kami dina kanvas hadé pikeun ngahias bumi atanapi kantor anjeun, sareng sampurna sapertos kado poto.

Hubungi kami  ayeuna sareng salah sahiji spesialis kami bakal ditugaskeun kana rekening anjeun sareng tiasa ngahubungi sareng anjeun sakedap.

Siap ngabantosan pananya atanapi nyuhunkeun.