Tentang Kami

Tentang Kami

1002

Galeri ROYI ART mangrupikeun toko saencan pikeun para pencinta seni online milarian lukisan seni anu sampurna dina harga anu mampu.

Pimpinan Alizee pimpinan urang ROYI ART galeri penjualan luar negeri, anjeunna ogé kasenian Art Lover. Dina 10 taun katukang, Alizee parantos damel damel raket sareng desainer interior, arsiték, tukang tempah, kolektor seni dll ... beuki damel sareng aranjeunna, langkung rumasa urang tiasa laksanakeun langkung saé. Naon deui, kaseueuran seniman urang anu bakat dina mata pelajaran atanapi téknik tinangtu, urang nyiptakeun & ngahirupkeun, cet masing-masing seni rupa taliti sareng lalaunan. Urang dilegakeun bisnis ku Reputation.

100% TANGAN-DITASAR

Unggal lukisan dina Royi Art dicét dina leungeun kanvas profésional.
Kalayan Royi Art anjeun ngagaleuh langsung ti studio, para pencipta, desainer sareng seniman.
Urang parantos ngariuhan rébuan lukisan minyak pangsaéna di dunya, mimitian ti Éropa Masterpieces ka Artworks Kontemporer modern.

Minyak Real, Sikat Real, Artis Real, Art Real.

Sababaraha konsumén naros kumaha mirip antara potongan aslina nunjukkeun online sareng potongan sapotong.
Abdi hoyong nyatakeun yén urang moal tiasa jangji anjeun bakal kéngingkeun hiji IDENTAL sapertos anjeun ningali tina halaman wéb kami sabab ukur cetak seni anu tiasa laksanakeun sami sareng aslina.
Kabéh lukisan urang dicét ku leungeun supados unggal stroke sikat tiasa bénten-béda. Kami janji yén anjeun bakal kéngingkeun kualitas sareng kaendahan anu sami.

LARU MINYAK / LUWIH ACRYLIC / CANVAS

Kami reueus kanggo masihan diri tapi kualitas seni pangluhurna.
Unggal lukisan anu diciptakeun ku seniman urang dicét leungeun nganggo bahan anu pangsaéna. Ieu mastikeun umur panjang sareng kualitas pengawét tina lukisan anjeun.

Artis urang milih nganggo Colour Minyak Artis Blockx. Lima generasi kimiawan dina kulawarga Blockx parantos damel ti saprak 1865 pikeun nyampurnakeun Warna Blok Minyak.

Cét akrilik nyaéta cet pengeringan gancang anu ngandung gantung pigmén dina émilion polimér akrilik. Éta larut cai, tapi janten cai tahan nalika garing. Gumantung kana sabaraha cet éta éncér sareng cai, atanapi dirobih nganggo gél akrilik, média, atanapi pastes, lukisan akrilik parantos tiasa nyarupaan cat cat atanapi lukisan minyak, atanapi gaduh ciri anu unik sorangan anu henteu tiasa dicandak sareng média sanés.

PACKING / ROLL DI TUBE / FRAMED

Kualitas kiriman anjeun mangrupikeun prioritas kami sareng bahan anu kami anggo pikeun paket produk kami nunjukkeun komitmen urang.

Atuh yakin, upami pesenan anjeun ngandung kombinasi produk, aranjeunna bakal nyalira nyalira dina bungkusan anu leres, sareng anjeun moal didakwa pengiriman tambahan.

Lukisan tanpa pigura bakal dilapis ku sababaraha jinis varnishes, ditutupan ku lambaran pelindung sareng pilem, teras sacara saksama digulung jadi tabung awét.

Lukisan dipiguraan dibungkus dina karton sareng pad gelembung sareng opat sudutna bakal dijagi leres upami bisi aya angkutan.

Tim dihaturanan pikeun nyumputkeun kabutuhan Anjeun

Konsultasi seni gratis sareng tanda petik formal.

Gancang giliran giliran, dikirimkeun sacara global.

100% garansi kapuasan.

Urang nganteurkeun standar layanan palanggan anu konsisten.
Kami yakin yén unggal pamundut ti customer mangrupikeun kasempetan pikeun ngawangun hubungan anu penting.

Ngabagéakeun ideu sareng eupan balik anyar, sareng ningkatkeun jasa kami pikeun ngalegaan paménta customer urang.