Frame Stretcher Druri

Frame Stretcher Druri

S Tretcher Bar Frames Gati për t’u përdorur për çdo projekt të kanavacës DIY

Më shumë se 10, 000 këmbë punëtori për supermarkete të mëdha, galeritë, blerësit e importit, dyqan profesional kornizë për të ofruar një shumëllojshmëri të shërbimeve të prodhimit kornizë shirit druri. Ne dërgojmë më shumë se një milion korniza shiritash prej druri çdo vit në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi, Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjermani.

Kornizat tona të ngurta të shtrënguesve të drurit të lidhura me gishtin për printime kanavacë, të ndërtuara nga pisha e plantacioneve eko-miqësore, janë gozhduar nga stafi ynë i trajnuar - dhe të gjithë janë para-katrorë dhe mbërrijnë gati për kanavacën tuaj. Përveç 60 madhësive standarde, ne mund të bëjmë korniza tërheqëse të plotë kanavacë me porosi.

Montuar për përdorim të lehtë

Ne i dërgojmë të gjitha shufrat e bareçave tona të kanavacës të para-montuara, në mënyrë që të mund të punosh menjëherë nga kutia. Ne bashkohemi në shufrat tona duke përdorur një kombinim të v-thonjve të inkuadrimit të fotografive. Të gjitha shufrat tona të bareve ose kanë një buzë ose kanë kënd për të siguruar që kanavacë juaj është e pezulluar sipër drurit, duke zvogëluar rrezikun e linjave të hijeve dhe duke e bërë më të lehtë përdorimin për pikturë.

Shumëllojshmëri të profileve në kornizën e shiritit Stretcher

Profilet në shiritin e tërheqësit duhet të jenë pak të rrumbullakosura. Kjo ka tre avantazhe: - Kjo i lejon kornizës të shohë dhe të marrë skaje të qarta në imazhet që kanë kufij të saktë- Kjo lejon që endja e kanavacës të "rrotullojë" profilin dhe jo të kapërcehet mbi një skaj të mprehtë i cili është një shkak kryesor i plasaritjes së kanavacës .

- Rrit gjithashtu sipërfaqen e kornizës, e cila zvogëlon fërkimin e saj me kanavacë. Kjo do ta bëjë më të lehtë tërheqjen e kanavacës dhe ta bëjë atë më të mësuar.

Ekzistojnë shumë profile të ndryshme shiritash dhe shumë stile të ndryshme të prerjes së drurit. Pra, është e pamundur të thuash asgjë është "standarde". Ekzistojnë gjithashtu shumë dallime të mëdha rajonale në stilin dhe prerjen e drurit, për shkak të arsyeve historike. Për të njëjtat arsye, druri i përdorur për të bërë shufra tërheqës ndryshon shumë nga një vend në tjetrin në varësi të pyllit që është i pranishëm. Por shumica e zgjatuesve, për të shmangur shtrëngimin, bëhen në dru pishine Nordike të tharë mirë me burim nga Skandinavia, Rusia dhe Kanada.

Një mënyrë tjetër në të cilën shufrat e bareve mund të forcohen është duke futur një frenë kryq. Këshillohet që gjatësia mbi 40 "ose 1m të jetë e pajisur me një frenë kryq. Duke e bërë këtë sigurohet që druri nuk do të rrjedh dhe do të varet i sheshtë. 

Përdorimi i bare bare në tregun e shtypura në shtëpi është bërë gjithnjë e më i shquar me printime kanavacë të shtypura me bojë që bëhen më të njohura në shtëpi. Kjo i ka dhënë një rilindje kësaj teknike të vjetër të përdorur në tregun e artit për kaq shumë vjet. 

Edhe pse artistët përdorin kanavacë bosh dhe kanavacë të shtrira para në biznesin e artit. Shufrat shtrëngues përdoren gjithashtu në kornizat e fotografive kur kornizat po inkuadrojnë gjëra si këmishat sportive etj. Shufrat e shtrënguesve përdoren gjerësisht në prodhimet teatrale për inkuadrim të prapaskenave të materialit.Kur një fotograf merr një fotografi, atëherë e transferon në mënyrë dixhitale këtë në një telajo përmes shtypjes me bojë, ai pastaj e shtrin këtë mbi një kornizë tërheqëse. Duke mbështjellë kanavacën gjatë gjithë kornizës, e njohur si mbështjellës galerie, fotografi më pas mund të varet fotografinë e tij në mur, tashmë të përshtatur.

Kontaktoni me ne  sot dhe një nga specialistët tanë të tregtisë do të caktohet në llogarinë tuaj dhe së shpejti në kontakt me ju, të gatshëm për t'ju ndihmuar për çdo pyetje ose kërkesë.

Le të krijojmë vlera që rrisin konkurrencën tuaj.