Korniza e sublimimit të fotografive

Korniza e sublimimit të fotografive

shtypje kanavacë, shtypje dixhitale në kanavacë

Kuadri i Famshëm i MDL i Sublimimit Blank

Ndaloni vepra arti ose modele në kornizë
Koleksione perfekte për dasma, ditëlindje, përvjetore dhe raste të tjera të veçanta!

C tregoni artin tuaj nga vepra artizanale të personalizuara

Ne ofrojmë shërbimin e poshtëm për të hartuar dhe prerë kornizën MDF të përshtatur për nevojat tuaja specifike. Madhësia dhe forma e personalizuar për kornizat e zbrazëta të MDF janë të disponueshme, përveç kësaj, ne jemi në gjendje të bëjmë nxehtësinë me ultraviolet ose sublimim duke transferuar direkt fotot tuaja! ROYI ART ju mbështet për të krijuar artin tuaj me vepra artizanale të personalizuara!

Letrat Frame: Për letrat e personalizuara mund të jenë Dashuria, Familja, Dielli, Shoku, Urime dhe kështu me radhë! Ju mund të vendosni madhësinë e përparme, stilin dhe madhësinë e kornizës. Shprehni dëshirat tuaja më të mira sipas modelit të personalizuar!

Kornizë me modele në kokë: Ju mund të vendosni se cili model modelon kornizën, ato mund të jenë dielli, hëna, lulja, kafsha ose çfarëdo tjetër në mendjen tuaj! Dizenjoni modelin e pajtueshëm për figurën sipas frymës tuaj! 

Modeli në kornizë: Nëse ju pëlqen stili i thjeshtë pa dizajn të sofistikuar në kokën e kornizës, pse të mos bëni modelet e personalizuara në kornizë direkt, thjesht na tregoni se si dëshironi të duket korniza dhe ne do t'ju ndihmojmë ta ktheni atë në realitet!

Cartoon Frame: alwaysshtë gjithmonë mënyra më e mirë për të ndihmuar fëmijët të shpëtojnë fëmijërinë e tyre të paharrueshëm! Mund të jetë një mënyrë e bukur për të regjistruar se si fëmijët tuaj rriten hap pas hapi dhe është e popullarizuar në mesin e studentëve fillor! Tregime bukuroshe të kornizave vizatimore regjistrojnë nga mënyra e bukur! Ju mund të vendosni se cili karakter vizatimor për të shoqëruar fëmijën të rritet hap pas hapi!

Filloni projektin tuaj me ne

Ne hartojmë dhe prodhojmë kornizë bosh fotografish MDF duke përdorur teknologji të lartë rezistente ndaj lagështirës MDF dhe teknologjinë e prerjes lazer CNC. Temperatura e përvetësuar e shtypjes së nxehtësisë është 180 ~ 200 ℃ në 60-80 sekonda me presion të mesëm. Avantazhi i kornizave tona të MDF është rezistent ndaj ujit dhe mundëson mbajtjen e jetës gjatë gjithë kohës.

Si të fillojmë me ne? Hapi i parë është të na kontaktoni dhe të na tregoni se çfarë keni në mendjen tuaj dhe pastaj do ta bëjmë atë në art të vërtetë!

Shtypni fotot tuaja si dhurata të personalizuara duke na kontaktuar ne!