projektet

projektet

KU TRUST ROYI ART

Ne e respektojmë intimitetin e secilit klient dhe nuk mund të botojmë një listë të klientëve tanë, por ato përfshijnë disa nga markat më të mëdha dhe më të respektuara në botë.

Kontaktoni me ne, ne jemi të gatshëm të krijojmë vlera që rrisin konkurrencën tuaj.

Do muaj ne furnizojmë me qindra piktura për shitës me pakicë dhe tregtarët me shumicë nga e gjithë bota.
Ne sigurisht që respektojmë privatësinë e klientëve tanë dhe nuk mund të botojmë një listë të klientëve tanë, por ato përfshijnë disa nga markat më të mëdha dhe më të respektuara në botë, shumë prej tyre janë emra globalë të familjeve. 

Shërbimi ndaj klientit është po aq i jashtëzakonshëm

Së bashku me ofrimin e veprave të artit me cilësi të lartë, ne gjithashtu ofrojmë një nivel shërbimi që zakonisht do të gjesh vetëm nëpër galeri të niveleve të larta. Everydo hap i mënyrës sesi mund të marrësh një telefon dhe të bisedosh me ne - nëse je duke kërkuar të zgjedhësh një pikturë, të kontrollosh statusin e një porosie ose të kërkosh një ndryshim. Ekipi ynë i shërbimit të klientëve është në dispozicion 24 orë në ditë në internet.

Nëse jeni në tregti ose një ri-shitës siç është Galeria e Arteve, Fotografia Framer, Designer Brendshme, Dyqani i Mobiljeve, Ndërtuesi, Arkitekti, Dyqani Antik, Arti dhe Mjeshtëri Dyqani ose Dyqani me Pakicë, ne ofrojmë zbritje të veçanta tregtare dhe privilegje të tjera ekskluzive që nuk janë në dispozicion në faqen tonë të përgjithshme.

Ne jemi të gatshëm t'ju ofrojmë një zbritje të veçantë tregtare dhe le të krijojmë vlera krijuese që rrisin konkurrencën tuaj!

Kontaktoni me ne  sot dhe një nga specialistët tanë të tregtisë do të caktohet në llogarinë tuaj dhe së shpejti në kontakt me ju, të gatshëm për t'ju ndihmuar për çdo pyetje ose kërkesë.

Le të krijojmë vlera që rrisin konkurrencën tuaj.