Foto në pikturë arti

Foto në pikturë arti

Dëshironi të befasoni bashkëshortin tuaj me një portret të fotografisë tuaj të dasmës?
Dëshironi të befasoni nënën tuaj me një pikturë të kafshës së saj të preferuar?
Galeria e Arteve Royi mund të shndërrojë çdo fotografi dhe imazh dixhital në një kryevepër pikturë të punuar me vaj.
Ne mund të krijojmë gjithçka nga një portret i vetes, familjes dhe të dashurve tuaj deri tek një pikturë e vendit tuaj të preferuar për pushime ose makinën e parë. 

Meqenëse artistët tanë punojnë nga një kanavacë e zbrazët, nuk ka kufi se çfarë mund të krijojnë. Ne mund të futim fytyrën tuaj në një pikturë të famshme, ose t'ju rishkruajmë në një stil të veçantë. Mund ta imagjinoni foton tuaj familjare në stilin e Picasso? Apo portreti juaj në stilin e Van Gogh apo Andy Warhol?

Të gjithë artistët tanë kanë të paktën 15 vjet përvojë pikture, së bashku me një diplomë në artet e bukura.

Artistët tanë më me përvojë gjithashtu kanë diploma të përparuara për të kaluar me përvojë dekada. 

Kontaktoni me ne  sot dhe ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë për çdo pyetje ose kërkesë.