Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

MISIONI
Ne kemi një angazhim për përsosmëri në gjithçka që bëjmë.
Ne krenohemi shumë jo vetëm për cilësinë e veprave tona artistike dhe çmimet tona konkurruese, por edhe në efikasitetin e procesit tonë të transportit dhe shërbimit tonë të nivelit të lartë të klientëve.
Të gjitha pikturat tona dorëzohen shpejt tek ju në shtëpinë ose biznesin tuaj, të përshtatur dhe të gatshëm për t'u varur.

TEAM
cilësisë dhe përsosmërisë janë bazat e kulturës Royi Arteve.
Përsosmëria do të thotë për ne ekuilibri i përsosur midis cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona.
Galeria e Arteve Royi, secili person në çdo punë në të gjithë kompaninë tonë, ndan këtë pasion të përbashkët për përsosmëri dhe është gjithmonë në shërbim të plotë të klientit tonë. 

ARTITTS
Secili nga artistët tanë posedon mbi pesëmbëdhjetë vjet përvojë përkatëse.
Në mënyrë kolektive, artistët tanë mishërojnë një gamë të thellësisë, disiplinës dhe talentit jashtëzakonisht të madh që na bën qendrën më tërheqëse të artit në botë.
Si një dëshmi e ekspertizës së tyre, pikturat tona janë shfaqur në muze të famshëm, zyra të korporatave dhe hotele me pesë yje.

AVANCIMI
Konsultime falas për artin dhe citime zyrtare
Përmbushje e shpejtë e kthimit, e dërguar në nivel global
garanci e kënaqësisë 100%

MATERIALE
Ne krenohemi me sigurimin e asgjë përveç cilësisë më të lartë të artit.
Ngjyrosur tërësisht me dorë, duke përdorur ngjyra vaji Winsor dhe Newton në kanavacë të hollë prej liri.
Ne vendosmërisht vendosmërisht ta bëjmë çdo pikturë të naftës të tejkalojë shumë pritjet e klientit tonë.

TEKNIKA
Të gjitha pikturat tona janë krijuar mënyrën e modës së vjetër me dorë, pa përdorimin e ndonjë metode shtypjeje.
Piktura vizatohet së pari me dorë para se të fillojmë procesin e pikturës.
Ne përdorim një pafund të teknikave të pikturës, duke përfshirë përdorimin e dyllit të ftohtë, rrëshirave, bojrave, thikave të paletës, leckave, copëzimit.
Piktura mund të zgjasë disa ditë deri në disa muaj për t'u përfunduar në varësi të kompleksitetit, madhësisë, aftësive dhe teknikave të tyre të kërkuara.

DYQANI Transporti në të
gjithë botën.
Kostoja e transportit do të shtohet kur vendosni një urdhër.
dërguar me FEDEX, UPS, TNT, 3-5 ditë pune me transport në derën tuaj.
Një numër ndjekjeje do t'ju dërgohet përmes njoftimit të transportit.

REFUNDIMI
Ne kemi nevojë për klientë të lumtur.
Ne qëndrojmë pas gjithçkaje që shesim.
Ju mund ta ktheni atë për një zëvendësim ose të merrni një rimbursim të plotë nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj për ndonjë arsye.

Dëshironi të punoni me SHBA?