Printime në kanavacë

Printime në kanavacë

shtypje kanavacë, shtypje dixhitale në kanavacë

Printime në kanavacë

Me një Garanci 100% të Kënaqësisë dhe një dyqan në internet të sigurt, tani mund të blini Canvas Printime dhe orendi me cilësi të përballueshme me besim.

Printimet tona të kanavacës janë krijuar me teknologjitë më të fundit të shtypjes dixhitale që janë të sigurta për mjedisin dhe pa erë. Shkalla arkivore e bojrave që përdorim prodhon një transformim të mprehtë dhe të gjallë mbi një kanavacë të qëndrueshme të përzierjes së pambukut që është gjithashtu rezistent ndaj gërvishtjeve.

Artistët në dije do t'ju paralajmërojnë larg nga printerët lazer dhe do t'ju drejtojnë drejt produkteve me bojë. Si rregull i përgjithshëm, Epson, HP dhe Roland janë pretendentët kryesorë. Sidoqoftë, edhe në mesin e këtyre markave dhe makinave të tyre, ekzistojnë diferencime.

Të gjitha printimet e kanavacës janë të shtrira dhe të gatshme për t'u varur duke përdorur lëndë të drurit me burim të qëndrueshëm, si dhe materiale të përbëra nga druri të pastër për mjedis dhe lëndë druri të përafërta afërsisht 1.5 inç (3.5 cm).

Nëse përdor ngjyra të bazuara në ujë, ekziston një shans i mirë që imazhi juaj të pësojë disa ndryshime që nuk do t’i vlerësoni. Për veprën tuaj të artit, ajo paguan të investoni në ngjyra me bazë pigmenti të papërshkueshëm nga uji. Shumica e këtyre produkteve nuk zbehen me ekspozimin ndaj UV, gjë që është jetike kur dëshironi që vepra juaj e artit të zgjasë gjatë kthesës së dekadës ose shekullit.

Kthejeni fotot tuaja në kanavacë me Royi Art.

Fotografitë tona në kanavacë janë të shkëlqyera për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj, dhe janë perfekte si dhuratat e fotografive.

Kontaktoni me ne  sot dhe një nga specialistët tanë do të caktohet në llogarinë tuaj dhe në kontakt me ju së shpejti.

Gati për t'ju ndihmuar për çdo pyetje ose kërkesë.