Rreth Nesh

Rreth Nesh

1002

Galeria ROYI ART është dyqani me një ndalesë për artdashësit në internet që kërkojnë pikturën e përsosur të artit me çmime të përballueshme.

Kryesorja jonë Alizee kryeson galerinë ROYI ART praktikë e shitjeve jashtë shtetit, ajo është gjithashtu një Artë Lover. Në 10 vitet e kaluara, Alizee ka punuar ngushtë me stilistin e brendshëm, arkitektin, galeristin, koleksionistin e artit etj ... sa më shumë të punojmë me ta, aq më shumë ndjehemi se mund të bëjmë më mirë për ta. Për më tepër, shumica e artistëve tanë janë të talentuar në lëndë ose teknika të caktuara, ne krijojmë dhe rikrijojmë, pikturojmë secilën pjesë të artit me kujdes dhe ngadalë. Ne e zgjerojmë biznesin tonë me reputacionin.

100% P HRDORUAR DREJT

Do pikturë në Royi Art është pikturuar me dorë në kanavacë profesionale.
Me Royi Art po blini direkt nga studiot, krijuesit, stilistët dhe artistët.
Ne kemi mbledhur mijëra piktura më të mira të naftës në botë, duke filluar nga kryeveprat evropiane e deri te veprat moderne të veprave abstrakte moderne.

Vaj Real, Brushes Real, Artistë Real, Art Real.

Disa klientë pyetën se sa e ngjashme midis pjesës origjinale tregon pjesë online dhe rekreative.
Unë do të doja të them që nuk mund të premtojmë se do të marrësh një IDENTIKE siç e sheh nga faqja jonë e internetit, sepse vetëm printimet e artit mund të bëjnë saktësisht njësoj si origjinalet.
Të gjitha pikturat tona janë pikturuar me dorë, kështu që çdo goditje me furça mund të jetë e ndryshme. Ne premtojmë se do ta merrni në të njëjtën cilësi dhe bukuri.

PIKA VETIT / PIKA akrilike / kanavacë

Ne krenohemi me sigurimin e asgjë përveç cilësisë më të lartë të artit.
Do pikturë e krijuar nga artistët tanë është pikturuar me dorë duke përdorur materialet më të mira në dispozicion. Kjo siguron jetëgjatësinë dhe cilësinë ruajtëse të pikturës suaj.

Artistët tanë zgjedhin të përdorin Ngjyrat e naftës të Artistëve Blockx. Pesë breza të kimistëve në familjen Blockx kanë punuar që nga viti 1865 për të përsosur ngjyrat e naftës Blockx.

Bojë akrilike është një bojë me tharje të shpejtë që përmban pezullimin e pigmentit në emulsionin polimer akriliz. Shtë i tretshëm në ujë, por bëhet i qëndrueshëm ndaj ujit kur thahet. Në varësi të sasisë së bojës hollohet me ujë, ose modifikuar me xhel akrilik, media, ose paste, piktura e përfunduar akrilike mund të ngjasojë me një bojë uji ose një pikturë vaji, ose të ketë karakteristikat e veta unike që nuk mund të arrihen me media të tjera.

Paketimi / ROLLI N T TUBE / Kornizë

Cilësia e dërgesës suaj është përparësia jonë dhe materialet që ne përdorim për të paketuar produktet tona reflektojnë angazhimin tonë.

Sigurohuni, nëse porosia juaj përmban një kombinim të produkteve, ato do të transportohen veçmas në paketimin e duhur, dhe nuk do t'ju ngarkohet transporti shtesë.

Piktura pa kornizë do të jetë e veshur me një larmi llakash ruajtës, të mbuluar me një fletë mbrojtëse dhe film, dhe pastaj të mbështjellë me kujdes në një tub të qëndrueshëm.

Piktura në kornizë është e mbushur në kartoni me jastëk flluskë dhe katër kënde do të mbrohen mirë në rast të një rreziku të transportit.

Ekip i përkushtuar për të përmbushur nevojat tuaja

Konsultime falas për art dhe citate zyrtare.

Përmbushje e shpejtë e kthimit, dërguar globalisht.

Garanci 100% e kënaqësisë.

Ne ofrojmë një standard vazhdimisht të lartë të shërbimit ndaj klientit.
Ne besojmë se çdo kërkesë nga klienti është një mundësi për të ndërtuar mbi një marrëdhënie të rëndësishme.

Mirësevini idetë dhe reagimet e reja, dhe përmirësoni shërbimet tona për të tejkaluar kërkesën e klientit tonë.