Платно печати

Платно печати

печатење на платно, дигитално печатење на платно

Платно печати

Со 100% гаранција за задоволство и безбедна онлајн продавница, сега можете да купите прифатлив квалитет Canvas Prints и мебел со доверба.

Нашите платно печатење се создадени со најновите дигитални технологии за печатење, кои се еколошки безбедни и без мирис. Архивското одделение на мастила што ги користиме произведува остра и живописна трансформација врз трајно платно со мешавина од памук, кое е исто така отпорно на гребење.

Уметниците во знаењето ќе ве предупредат подалеку од ласерските принтери и ќе ве водат кон инк-џет производи. Како општо правило, Епсон, ХП и Роланд се главните противници. Сепак, дури и меѓу овие брендови и нивните машини, постојат разлики.

Сите отпечатоци од платно се испружени и подготвени да се обесат со употреба на одржливо извори и композитни материјали од дрво и дрва за животна средина, дебели приближно 1,5 инчи (3,5 см).

Ако користи бои базирани на вода, постои добра шанса дека вашата слика ќе претрпи некои промени што нема да ги цениме. За твоето уметничко дело, треба да се инвестира во бои врз основа на пигменти кои се водоотпорни. Повеќето од овие производи не избледуваат со УВ-изложеност, што е од витално значење кога сакате вашите уметнички дела да траат повеќе од крајот на деценијата или век.

Свртете ги вашите фотографии на платно со Royi Art.

Нашите фотографии на платно се одлични за украсување на вашиот дом или канцеларија и се совршени како подароци за фотографии.

Контактирајте нè  денес и еден наш специјалист ќе биде назначен на вашата сметка и наскоро во контакт со вас.

Подготвени да ви помогнат во кое било прашање или барање.