Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

1002

Galeri ROYI ART minangka toko siji-sijine kanggo para pecinta seni online sing nggoleki lukisan seni sing sampurna kanthi rega terjangkau.

Alizee kepala sekolah kepala kepala galeri penjualan ROYI ART ing luar negeri, dheweke uga Art Lover. Sajrone 10 taun kepungkur, Alizee wis kerja sama karo desainer interior, arsitek, gallerist, kolektor seni dll ... luwih saya kerja karo dheweke, saya luwih rumangsa bisa luwih apik kanggo dheweke. Apa maneh seniman liyane sing duwe bakat ing subyek utawa teknik tartamtu, kita nggawe & nggawé ulang, nglukis saben seni kanthi ati-ati lan alon-alon. Kita nggedhekake bisnis kanthi Reputasi.

100% GAMBAR Tangan

Saben lukisan ing Royi Art dicet kanthi tangan kanvas profesional.
Kanthi Royi Art sampeyan tuku langsung saka studio, para pencipta, desainer lan seniman.
Kita nglumpukake ewonan lukisan minyak sing paling apik ing jagad, wiwit saka Masterpieces Eropa nganti Artworks Kontemporer Abstrak Modern.

Minyak Real, sikat asli, Artis Nyata, Art Sejatine.

Sawetara pelanggan takon kepiye antara potongan asli nuduhake potongan online lan potongan.
Aku kepengin ucapake yen ora bisa janji sampeyan bakal entuk IDENTIKAL kaya sing dideleng saka situs web kita amarga mung cetak seni sing bisa nindakake persis kaya sing asli.
Kabeh lukisan kita dicet karo tangan supaya saben sikat sikat bisa beda. Kita janji sampeyan bakal entuk kualitas lan kaendahan sing padha.

MINYAK PAINT / ACRYLIC PAINT / CANVAS

Kita bangga ora menehi apa-apa kejaba kualitas seni sing paling dhuwur.
Saben lukisan sing digawe dening seniman kita dicet nganggo tangan kanthi nggunakake bahan sing paling apik. Iki njamin umur dawa lan kualitas pengawetan lukisan sampeyan.

Artis kita milih nggunakake Warna Minyak Artis Blockx. Limang generasi ahli kimia ing kulawarga Blockx wis makarya wiwit taun 1865 kanggo nyampurnakake Colour Oil Colour.

Cat akrilik yaiku cat pangatusan sing cepet kanthi penundaan pigmen ing emulsi polimer akrilik. Sampeyan bisa larut banyu, nanging tahan banyu yen garing. Gumantung saka jumlah cat sing diencerake banyu, utawa diowahi nganggo gel geri akrilik, media, utawa pastes, lukisan akrilik sing rampung bisa meh padha karo cat banyu utawa lukisan minyak, utawa duwe karakteristik unik dhewe sing ora bisa digayuh karo media liyane.

PACKING / ROLL ING TUBE / FRAMED

Kualitas kiriman sampeyan dadi prioritas lan bahan sing digunakake kanggo paket produk kita nggambarake komitmen kita.

Yakinake, yen pesenan sampeyan ngemot kombinasi produk, bakal dikirim kanthi kapisah ing bungkusan sing cocog, lan sampeyan ora bakal dikirim pengiriman tambahan.

Lukisan tanpa bingkai bakal dilapisi karo macem-macem varnish sing dijogo, ditutupi lembaran pelindung lan film, lan banjur diluncurake kanthi tabung sing awet.

Lukisan pigura dibungkus ing karton nganggo pad gelembung lan papat ngarep ngarep bakal dilindhungi kanthi becik, yen ana risiko transportasi.

Tim khusus kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan

Konsultasi seni gratis lan kuotasi resmi.

Cepet giliran netepi, dikirim sacara global.

100% njamin kepuasan.

Kita ngirim layanan pelanggan kanthi konsisten.
Kita percaya manawa saben panjaluk saka pelanggan iku kesempatan kanggo nggawe hubungan sing penting.

Sugeng ide lan umpan balik anyar, lan tambahake layanan kanggo ngluwihi panjaluk pelanggan.